Friday, 23 March 2012

entah laa...

hye peppss..lame sgt xupdate..rindu gile sama blog ni..urmm...malam ni tak best sgt..memang bintang byk kt langit..tapiii bintang tu mengingatkan tiey kat someone ni..yg dah buat tiey rase sedih sgt..salah tiey ke??ego sgt??tak bagi kebebasan kat die??yeke??rasenye die yg salah guna kebebasan tu..entah laa..rase malas sgt nk pk bende yg menyakitkan camni..hmm..pening ngan exam lagi..apa lagi..byk lagi hal lain yg kene pk..skunk ni study yg lg penting dpd sume hal..tapii...hati rase sayu sgt........rase cam nak tumbuk perut org je mase ni..mybe die tak rase pape..sory sebab tak reply text awk...(dalam proses meredakakn kemarahan)Nak tau sy tol2 marah ke tak tgk post ni ade smile ke tak..owk!nak tido and mimpi sal HAFIZI JERSI 13(pemain bola sepak negara)yg akan buat sy hepy!bye!!!!!

No comments:

Post a Comment