Friday, 30 March 2012

Smile from ear to ear!

hye peeppsss...first,,sory for last update ae tu..jiwang sgt kan??geli korang bace..hakkss2..macamla korang takpernah cmtu..huhu..tapi skunk dah owkey dah..hidup ni dah complete balik..:D campai smile from ear to ear tu..(idiom dat I ciplak from my teacher)ahakkss..skunk ni hidup pun like in a bed of roses dah..tenang je..study pun lancar..cume ade la subjek yg susah2 tu susah sikit nak ikut..biase la..:)
       
            Tadi tusyem  ngan Sir baru..lucu la..asyik nak buat lawak tapi tak jadik..hak2..ade la yg gelak sebab nak ambik aty die..aitoto...dorang wat2 gelak je..jahat tol class kitorang..:D but owkey la cara die teach tu..dapat paham...lau ngan Sir kitorang dulu asyik ternganga je..apa pun tak paham..straight die speaking..cmla kitorang ni terer sgt english..buat essay pun dapat 15 from 30 je..hehe..kesalahan grammar belambak..merata2..huhu..boley dikatakan lam 5 ayat je yg tak digarisnya..hehhe..gilak..sgt mnyedihkan essay itu....

            Tadi terbace sal article effect kepak ayam pada org pompuan..terkejut gilak..makan kepak ayam boleh mengakibatkan ketumbuhan..gerunglaa....dah favourite kite tu..:( dah tak boley mkn sgt la mende tu...maybe sebab 1 jenis ubat yg dienject kat ayam tu la kot..nasib bek sempat tau sebelum bende cmni jd...oleh itu hentikan memakan kepak ayam..leher die pun same..sharing is caring..more you give more you get..fast action fast result..what you doing anything is what you doing everything..fast like lighting!wo ai ni!ahakss..sebelum kuar perkataan yg tak diingini better stop!love you a thousand!owkey...

Wednesday, 28 March 2012

Sedihhhhhhhhhhhh

hye.....hati tadi lega sgt2 bile dah siap sume homework....tapi tibe2 je rase sedih dan bersalah bile ingat ape yg sy buat..hurmm..nangis...mesti hati awk sakit sgt..sy sayang awk sgt..rase dah memang taknak clash ngn awk..nak bersame ngn awk je..sal ex tu maybe sebab lame ngn die tu yg tinggal kesan..tapi pomise akan lupekan die..sedih sgt bile awk dingin ngn sy..text pun asyik jawab tak tau je...awk sy btl2 dah syg awk sgttt..please....taknak hubungan kite camni..nak hepy cam selalu..tak pernah pun camni selama kite kenal..still nangis..entahla awk boleh maafkan sy ke tak..sayunye hati ni..tak tau nak cakap kat sape..taknak putusssss ngn awkkkkkk..tolongla faham............................ :'( :'(
untuk awakkk...........yg plgggg sy sayannggggg.:'(

Friday, 23 March 2012

entah laa...

hye peppss..lame sgt xupdate..rindu gile sama blog ni..urmm...malam ni tak best sgt..memang bintang byk kt langit..tapiii bintang tu mengingatkan tiey kat someone ni..yg dah buat tiey rase sedih sgt..salah tiey ke??ego sgt??tak bagi kebebasan kat die??yeke??rasenye die yg salah guna kebebasan tu..entah laa..rase malas sgt nk pk bende yg menyakitkan camni..hmm..pening ngan exam lagi..apa lagi..byk lagi hal lain yg kene pk..skunk ni study yg lg penting dpd sume hal..tapii...hati rase sayu sgt........rase cam nak tumbuk perut org je mase ni..mybe die tak rase pape..sory sebab tak reply text awk...(dalam proses meredakakn kemarahan)Nak tau sy tol2 marah ke tak tgk post ni ade smile ke tak..owk!nak tido and mimpi sal HAFIZI JERSI 13(pemain bola sepak negara)yg akan buat sy hepy!bye!!!!!

Tuesday, 27 December 2011

hyeppp!!!lame tol tak update..hmm..lagipun malu nak bukak blog ni..huhuhu..sume nampak kan ketidakjadian blog ini??:-D..mule-2 masuk pun dah nampak..perasan tak button welcome and click here tu tak jadi..huhu..sedih lar..nak set balik pun ase tak bape rajin..huhuhu..lagipun line skunk lembap sangat!2 3hari ni asyik takut je..sebab asyik mimpi bende yg menakutkan..jarang sgt mimpi yg menghepykan..:-( malas lar nak cite kat sini..tak best dengar..btw,my boyfie cakap die dah bace blog and die cakap die suke sangat..:-)..hepy sangat bile die cakap camtu...okep!!azam baru tiey taun ni..firsly!taknak tinggal solat...2!nak study betol-2 and terkuat yg tiey mampu for SPM nanti..urmm..3..nak dapat 9A...huhuhu..nak 9A...nak banggakan ma ngan abah..tolongla,nak sangat 9A tu...yerrr..janji nak study betol-2..bagi k 9A tu??hukhukhuk..and yg terakhir nanti kalau duit cukup nak beli camera..:-)hope sangat sume azam ni tercapai..amin...dats all for today....bubye!!!

Wednesday, 14 December 2011

Kadang-2 Allah sembunyikan matahari,
( ^_^ )
Dia mendatangkan petir dan kilat,
Kita menangis dan tertanya-2,
Kemana hilangnya sinar,
Rupa-rupanya..Allah nak hadiahkan kita pelangi..

Saturday, 3 December 2011

I like and hate today!!

hyeee!hari ni macam-2 perasaan ade lam hati ni...urmm...firstly,hepy sesangat sebab hari ni cukup la sebulan hubungan tiey ngan boyfie..:))hUhUhU..bestla..tak sangka ade orang boleyh tahan ngan perangai tiey yang kuat majuk ni..hEhEhE..tiey sedar,,tiey memang terkenal ngan perangai kuat majuk..tersilap cakap sikit je dah terasa..sayo banggo ngan perangai tu..hak..hak..hak..entahlah..memang takleh nak ubah dah..dah sebati dah..manja ke camtu??hUhU..entahlah...i donno la..tapi kadang-2 tiey ade la pendam time tiey terasa tapi malu nak cakap sebab bende tu remeh sangat..:D tapi effect die sakit sangat-2 tau..sampai nangis..hmmm..

      okep!hari ni bersamaan 3 Disember 2011 fon tiey rosak...pagi tadi baru je nak text ngan boyfie,nak feeling-2 sikit..tapi tengok-2 dah rosak..tak boleyh nak tekan..lau orang col pun takleh nak jawab..perasaan masa tu..Fuhhh!!menyirap darah..ase nak lempar je..dah banyak kali dah fon tu jadi mangse bile kemarahan tiey..sebab tu yang jadi rosak tu..hEhE..my fault jugak..hUhU..skunk baru nak nyesal..rindu sangat kat my syg..:( ase nak nangis je..hmmm..dah la tadi tiey try format fon..sampai terdelete gambar dia..:( sabar aje la..walau ape pun..bile dah tenang ni..tiey sedar,sume tu hanye ujian kecil untuk tiey je..kene banyak sabar..lau marah-2 pun takde gune jugak..tak hidup balik jugak fon tu..okep!senyum..:)

    Tapi yang bestnyer hari ni..mak macam ambik berat je sal tiey..die sampai teman tiey makan sebab nak tiey makan banyak sikit..die cakap tiey dah kurus sangat skunk..tiey bukannye sengaje taknak makan,,tapi tak lalu tengok nasik..hari ni baru ok bile tengok die bersungguh-2 nak tiey makan..:D terharu sangat...SAYANG MA SANGAT...letih dah taip karangan ni..hEhE..dats all from me today..bubyee!!

Friday, 2 December 2011

Cant stop thinking of you :')


He is mine <3
I dont know how much I love you,
How much I feel you, how much I care for you
I dont know anything but one 
i cant live with out you
Cant stay away, cant even breathe
cant hold my heart ,  Cant stop is to love you
I wish you could understand

i love you so much syg :')