Tuesday, 27 December 2011

hyeppp!!!lame tol tak update..hmm..lagipun malu nak bukak blog ni..huhuhu..sume nampak kan ketidakjadian blog ini??:-D..mule-2 masuk pun dah nampak..perasan tak button welcome and click here tu tak jadi..huhu..sedih lar..nak set balik pun ase tak bape rajin..huhuhu..lagipun line skunk lembap sangat!2 3hari ni asyik takut je..sebab asyik mimpi bende yg menakutkan..jarang sgt mimpi yg menghepykan..:-( malas lar nak cite kat sini..tak best dengar..btw,my boyfie cakap die dah bace blog and die cakap die suke sangat..:-)..hepy sangat bile die cakap camtu...okep!!azam baru tiey taun ni..firsly!taknak tinggal solat...2!nak study betol-2 and terkuat yg tiey mampu for SPM nanti..urmm..3..nak dapat 9A...huhuhu..nak 9A...nak banggakan ma ngan abah..tolongla,nak sangat 9A tu...yerrr..janji nak study betol-2..bagi k 9A tu??hukhukhuk..and yg terakhir nanti kalau duit cukup nak beli camera..:-)hope sangat sume azam ni tercapai..amin...dats all for today....bubye!!!

Wednesday, 14 December 2011

Kadang-2 Allah sembunyikan matahari,
( ^_^ )
Dia mendatangkan petir dan kilat,
Kita menangis dan tertanya-2,
Kemana hilangnya sinar,
Rupa-rupanya..Allah nak hadiahkan kita pelangi..

Saturday, 3 December 2011

I like and hate today!!

hyeee!hari ni macam-2 perasaan ade lam hati ni...urmm...firstly,hepy sesangat sebab hari ni cukup la sebulan hubungan tiey ngan boyfie..:))hUhUhU..bestla..tak sangka ade orang boleyh tahan ngan perangai tiey yang kuat majuk ni..hEhEhE..tiey sedar,,tiey memang terkenal ngan perangai kuat majuk..tersilap cakap sikit je dah terasa..sayo banggo ngan perangai tu..hak..hak..hak..entahlah..memang takleh nak ubah dah..dah sebati dah..manja ke camtu??hUhU..entahlah...i donno la..tapi kadang-2 tiey ade la pendam time tiey terasa tapi malu nak cakap sebab bende tu remeh sangat..:D tapi effect die sakit sangat-2 tau..sampai nangis..hmmm..

      okep!hari ni bersamaan 3 Disember 2011 fon tiey rosak...pagi tadi baru je nak text ngan boyfie,nak feeling-2 sikit..tapi tengok-2 dah rosak..tak boleyh nak tekan..lau orang col pun takleh nak jawab..perasaan masa tu..Fuhhh!!menyirap darah..ase nak lempar je..dah banyak kali dah fon tu jadi mangse bile kemarahan tiey..sebab tu yang jadi rosak tu..hEhE..my fault jugak..hUhU..skunk baru nak nyesal..rindu sangat kat my syg..:( ase nak nangis je..hmmm..dah la tadi tiey try format fon..sampai terdelete gambar dia..:( sabar aje la..walau ape pun..bile dah tenang ni..tiey sedar,sume tu hanye ujian kecil untuk tiey je..kene banyak sabar..lau marah-2 pun takde gune jugak..tak hidup balik jugak fon tu..okep!senyum..:)

    Tapi yang bestnyer hari ni..mak macam ambik berat je sal tiey..die sampai teman tiey makan sebab nak tiey makan banyak sikit..die cakap tiey dah kurus sangat skunk..tiey bukannye sengaje taknak makan,,tapi tak lalu tengok nasik..hari ni baru ok bile tengok die bersungguh-2 nak tiey makan..:D terharu sangat...SAYANG MA SANGAT...letih dah taip karangan ni..hEhE..dats all from me today..bubyee!!

Friday, 2 December 2011

Cant stop thinking of you :')


He is mine <3
I dont know how much I love you,
How much I feel you, how much I care for you
I dont know anything but one 
i cant live with out you
Cant stay away, cant even breathe
cant hold my heart ,  Cant stop is to love you
I wish you could understand

i love you so much syg :')