Friday, 30 March 2012

Smile from ear to ear!

hye peeppsss...first,,sory for last update ae tu..jiwang sgt kan??geli korang bace..hakkss2..macamla korang takpernah cmtu..huhu..tapi skunk dah owkey dah..hidup ni dah complete balik..:D campai smile from ear to ear tu..(idiom dat I ciplak from my teacher)ahakkss..skunk ni hidup pun like in a bed of roses dah..tenang je..study pun lancar..cume ade la subjek yg susah2 tu susah sikit nak ikut..biase la..:)
       
            Tadi tusyem  ngan Sir baru..lucu la..asyik nak buat lawak tapi tak jadik..hak2..ade la yg gelak sebab nak ambik aty die..aitoto...dorang wat2 gelak je..jahat tol class kitorang..:D but owkey la cara die teach tu..dapat paham...lau ngan Sir kitorang dulu asyik ternganga je..apa pun tak paham..straight die speaking..cmla kitorang ni terer sgt english..buat essay pun dapat 15 from 30 je..hehe..kesalahan grammar belambak..merata2..huhu..boley dikatakan lam 5 ayat je yg tak digarisnya..hehhe..gilak..sgt mnyedihkan essay itu....

            Tadi terbace sal article effect kepak ayam pada org pompuan..terkejut gilak..makan kepak ayam boleh mengakibatkan ketumbuhan..gerunglaa....dah favourite kite tu..:( dah tak boley mkn sgt la mende tu...maybe sebab 1 jenis ubat yg dienject kat ayam tu la kot..nasib bek sempat tau sebelum bende cmni jd...oleh itu hentikan memakan kepak ayam..leher die pun same..sharing is caring..more you give more you get..fast action fast result..what you doing anything is what you doing everything..fast like lighting!wo ai ni!ahakss..sebelum kuar perkataan yg tak diingini better stop!love you a thousand!owkey...

Wednesday, 28 March 2012

Sedihhhhhhhhhhhh

hye.....hati tadi lega sgt2 bile dah siap sume homework....tapi tibe2 je rase sedih dan bersalah bile ingat ape yg sy buat..hurmm..nangis...mesti hati awk sakit sgt..sy sayang awk sgt..rase dah memang taknak clash ngn awk..nak bersame ngn awk je..sal ex tu maybe sebab lame ngn die tu yg tinggal kesan..tapi pomise akan lupekan die..sedih sgt bile awk dingin ngn sy..text pun asyik jawab tak tau je...awk sy btl2 dah syg awk sgttt..please....taknak hubungan kite camni..nak hepy cam selalu..tak pernah pun camni selama kite kenal..still nangis..entahla awk boleh maafkan sy ke tak..sayunye hati ni..tak tau nak cakap kat sape..taknak putusssss ngn awkkkkkk..tolongla faham............................ :'( :'(
untuk awakkk...........yg plgggg sy sayannggggg.:'(

Friday, 23 March 2012

entah laa...

hye peppss..lame sgt xupdate..rindu gile sama blog ni..urmm...malam ni tak best sgt..memang bintang byk kt langit..tapiii bintang tu mengingatkan tiey kat someone ni..yg dah buat tiey rase sedih sgt..salah tiey ke??ego sgt??tak bagi kebebasan kat die??yeke??rasenye die yg salah guna kebebasan tu..entah laa..rase malas sgt nk pk bende yg menyakitkan camni..hmm..pening ngan exam lagi..apa lagi..byk lagi hal lain yg kene pk..skunk ni study yg lg penting dpd sume hal..tapii...hati rase sayu sgt........rase cam nak tumbuk perut org je mase ni..mybe die tak rase pape..sory sebab tak reply text awk...(dalam proses meredakakn kemarahan)Nak tau sy tol2 marah ke tak tgk post ni ade smile ke tak..owk!nak tido and mimpi sal HAFIZI JERSI 13(pemain bola sepak negara)yg akan buat sy hepy!bye!!!!!