Friday, 30 March 2012

Smile from ear to ear!

hye peeppsss...first,,sory for last update ae tu..jiwang sgt kan??geli korang bace..hakkss2..macamla korang takpernah cmtu..huhu..tapi skunk dah owkey dah..hidup ni dah complete balik..:D campai smile from ear to ear tu..(idiom dat I ciplak from my teacher)ahakkss..skunk ni hidup pun like in a bed of roses dah..tenang je..study pun lancar..cume ade la subjek yg susah2 tu susah sikit nak ikut..biase la..:)
       
            Tadi tusyem  ngan Sir baru..lucu la..asyik nak buat lawak tapi tak jadik..hak2..ade la yg gelak sebab nak ambik aty die..aitoto...dorang wat2 gelak je..jahat tol class kitorang..:D but owkey la cara die teach tu..dapat paham...lau ngan Sir kitorang dulu asyik ternganga je..apa pun tak paham..straight die speaking..cmla kitorang ni terer sgt english..buat essay pun dapat 15 from 30 je..hehe..kesalahan grammar belambak..merata2..huhu..boley dikatakan lam 5 ayat je yg tak digarisnya..hehhe..gilak..sgt mnyedihkan essay itu....

            Tadi terbace sal article effect kepak ayam pada org pompuan..terkejut gilak..makan kepak ayam boleh mengakibatkan ketumbuhan..gerunglaa....dah favourite kite tu..:( dah tak boley mkn sgt la mende tu...maybe sebab 1 jenis ubat yg dienject kat ayam tu la kot..nasib bek sempat tau sebelum bende cmni jd...oleh itu hentikan memakan kepak ayam..leher die pun same..sharing is caring..more you give more you get..fast action fast result..what you doing anything is what you doing everything..fast like lighting!wo ai ni!ahakss..sebelum kuar perkataan yg tak diingini better stop!love you a thousand!owkey...

No comments:

Post a Comment