Tuesday, 27 December 2011

hyeppp!!!lame tol tak update..hmm..lagipun malu nak bukak blog ni..huhuhu..sume nampak kan ketidakjadian blog ini??:-D..mule-2 masuk pun dah nampak..perasan tak button welcome and click here tu tak jadi..huhu..sedih lar..nak set balik pun ase tak bape rajin..huhuhu..lagipun line skunk lembap sangat!2 3hari ni asyik takut je..sebab asyik mimpi bende yg menakutkan..jarang sgt mimpi yg menghepykan..:-( malas lar nak cite kat sini..tak best dengar..btw,my boyfie cakap die dah bace blog and die cakap die suke sangat..:-)..hepy sangat bile die cakap camtu...okep!!azam baru tiey taun ni..firsly!taknak tinggal solat...2!nak study betol-2 and terkuat yg tiey mampu for SPM nanti..urmm..3..nak dapat 9A...huhuhu..nak 9A...nak banggakan ma ngan abah..tolongla,nak sangat 9A tu...yerrr..janji nak study betol-2..bagi k 9A tu??hukhukhuk..and yg terakhir nanti kalau duit cukup nak beli camera..:-)hope sangat sume azam ni tercapai..amin...dats all for today....bubye!!!

Wednesday, 14 December 2011

Kadang-2 Allah sembunyikan matahari,
( ^_^ )
Dia mendatangkan petir dan kilat,
Kita menangis dan tertanya-2,
Kemana hilangnya sinar,
Rupa-rupanya..Allah nak hadiahkan kita pelangi..

Saturday, 3 December 2011

I like and hate today!!

hyeee!hari ni macam-2 perasaan ade lam hati ni...urmm...firstly,hepy sesangat sebab hari ni cukup la sebulan hubungan tiey ngan boyfie..:))hUhUhU..bestla..tak sangka ade orang boleyh tahan ngan perangai tiey yang kuat majuk ni..hEhEhE..tiey sedar,,tiey memang terkenal ngan perangai kuat majuk..tersilap cakap sikit je dah terasa..sayo banggo ngan perangai tu..hak..hak..hak..entahlah..memang takleh nak ubah dah..dah sebati dah..manja ke camtu??hUhU..entahlah...i donno la..tapi kadang-2 tiey ade la pendam time tiey terasa tapi malu nak cakap sebab bende tu remeh sangat..:D tapi effect die sakit sangat-2 tau..sampai nangis..hmmm..

      okep!hari ni bersamaan 3 Disember 2011 fon tiey rosak...pagi tadi baru je nak text ngan boyfie,nak feeling-2 sikit..tapi tengok-2 dah rosak..tak boleyh nak tekan..lau orang col pun takleh nak jawab..perasaan masa tu..Fuhhh!!menyirap darah..ase nak lempar je..dah banyak kali dah fon tu jadi mangse bile kemarahan tiey..sebab tu yang jadi rosak tu..hEhE..my fault jugak..hUhU..skunk baru nak nyesal..rindu sangat kat my syg..:( ase nak nangis je..hmmm..dah la tadi tiey try format fon..sampai terdelete gambar dia..:( sabar aje la..walau ape pun..bile dah tenang ni..tiey sedar,sume tu hanye ujian kecil untuk tiey je..kene banyak sabar..lau marah-2 pun takde gune jugak..tak hidup balik jugak fon tu..okep!senyum..:)

    Tapi yang bestnyer hari ni..mak macam ambik berat je sal tiey..die sampai teman tiey makan sebab nak tiey makan banyak sikit..die cakap tiey dah kurus sangat skunk..tiey bukannye sengaje taknak makan,,tapi tak lalu tengok nasik..hari ni baru ok bile tengok die bersungguh-2 nak tiey makan..:D terharu sangat...SAYANG MA SANGAT...letih dah taip karangan ni..hEhE..dats all from me today..bubyee!!

Friday, 2 December 2011

Cant stop thinking of you :')


He is mine <3
I dont know how much I love you,
How much I feel you, how much I care for you
I dont know anything but one 
i cant live with out you
Cant stay away, cant even breathe
cant hold my heart ,  Cant stop is to love you
I wish you could understand

i love you so much syg :') 




Tuesday, 29 November 2011

My sweEt sugar lOvE story

Hyeeppss!!hari ni best..bub leyh makan nasi lemak yg mak buat..lame dah mak takbuat masakan tu..tapi hari ni pedas angat la..hEhE..tapi hari taknak cite sal nasi lemak,nak cite sal my boyfie..:) now tiey sedang happy wif him..hUhU..bahagia la couple ngan dia...dats one things yg tiey suke tengok from fizikal dia ialah dia punya mata..aduyaiii..lau tengok mata dia ase cam nak senyum je..tenang je..cantik sangat mata dia..like her eyes so much!lau boleyh nak ambik mata dia pastu tukar ngan tiey..:D..tapi tak best pulak asyik kene tengok cermin je bile nak tengok mata..takpe la..kasi mata tu kat dia je la..hUhUhU..lau boleyh main mata ngan dia memang best la..mata dia tu cam memahami pompuan,lembut je pandangan mata dia tu..time layu best sangat tengok..aihh!asyik hurai sal mata je..okey,kita beralih ke tempat lain iaitu hidung..hEhE..hidung dia mancung sangat au..:D entah la camne perasaan dia lau bace post ni nanti..mesti perasan..:P!
       
        Bagi tiey dia tu baik sangat..tak pernah pun kasar ngan tiey..tak pernah wat tiey nangis la..kecuali lam mimpi..hUhUhU...pertama kali tiey tengok dia mase form 1,time tu dia form 5....time tu tengok aje lah sebab takde perasaan pape..kan kecik lagi mase tu..taktau lagi ape maknenye CINTA..:)...sekali tu je la tiey nampak dia kat sekolah sampai la tiey masuk form 4..Oneday dia datang sekolah for practical..selalu jugak la tengok dia kat pusat akses sekolah..tapi yang sedihnyer dia tak perasan pun tiey..:( tapi tak kesah la..sebab student kan ramai,tak mustahil la dia tak nampak tiey..(pujuk diri sendiri:D)just tutup la cite tu..sakit hati.hEhE..

Auww!Sweetnyerr..<3
       Dia is my friend`s brother..best jugak la bila kita dapat kenal adik dia..sebab boleyh siasat sikit aktiviti dia kat umah..dia suke sangat tengok movie..download kat tenet pastu tengok2X..tu la keje dia time takde keje..kadang-2 sampai balas text tiey pun cam lain je..lambat-2 la..pastu orang tanye lain,lain yang dijawabnyer..hUhU..sabar je lah..dah tu hobi dia..biase la laki kan..suke tengok cite aksi..tiey suke yang ROMANTIK punyer..:D tapi dia penah la cakap lau ngan tiey dia suke tengok yang romantik or jiwang la..hUhUhU..tak sabar nak tengok movie ngan dia nanti..nak tengok camne riaksi dia bila tengok tiey nangis sebab cite romantik tu..hEhE..mesti sweet sangat time tu..<3 ahakss...hmm...


Camni la muke and gaya kitorang time webcam..:D cute kan??..hEhEhE..
       :Dtersengeh sorang-2 bile teringat time webcam ngan dia..eclas sangat senyuman dia untuk tiey..yang bestnyer time dia cakap nak cubit..dia gosok-2 skrin tu cam tiey dok depan dia..:D ..biase la..orang tengah bercinta suke wat bende pelik-2..hUhUhU..tapi sweet..ngee..ngeee...:) tiey suke sangat bile tengok bende kale pink ngan biru..nampak cam sweet je..tambah-2 lau tulisan..cantik sangat lau background dia kale pink and tulisan dia kale biru..nampak cute la..ase cam kitorang ni saling melengkapi pulak sebab tiey suke kale pink and dia suke kale biru..lau boleyh nak je tiey beli bear kale pink ngan biru..pink bagi kat dia and tiey simpan yang kale biru..:D tapi takut dia tak layan je bende camtu..lagi sweet lau dia yang bagi..hUhUhU..


I`m all your to0 sayang (:
       Skunk ni tiey dah ase sayang sangat-2 kat dia tau..lau tak text ase rindu je..<3 him so much..suke sangat bile dia cakap dia suke perangai tiey yang manje..:))tiey pun bertambah manje la bile my sayang cakap camtu..hUhUhU...hope dat cinta tiey yang ni kekal sampai bile-2..lau tiey lepaskan dia memang rugi la..sebab susah dah nak cari laki cam dia.."Satu dalam seribu"ngeeee...:D you allz can see his picture in this blog..okep!dats all!*Love Taufik so much* bubye!

  

Monday, 28 November 2011

My life in every morning!

hyee!salam 1malaysia from me..:D..mood hari ni kurang okey sebab tak cukup tido!!eee..geram sesangat kat sesape yg call tadi...dah la tiey tak kenal pun dia...asyik call pastu text2x..hmmm..saje la tu kan nak kacau orang tido..sampai sakit kepale ni,,,haddoi!bukannya tiey ni sombong tapi dia tu entah pape call pastu duk diam..tiey bila dah dia buat camtu sekali jadi malas dah nak layan lain kali...sumpah tiey benci mamat or minah tu...bangun-2 pulak mak pulak wat hal..potpet-2..haddoi!sebagai anak yang bertauliah terpaksa la tahan telinga...hEhE..hmm..
     Tiap-2 hari time cuti tiey bangun kol 1..best tol tido..tapi hari ni terpaksa bangun awal sebab mamat or minah tak paham bahasa melayu tu...asyik call je..lau boyfie tiey yang call takpe ugak..hEhE..yela..ada la faedah jugak...hUhU...lepas mandi tadi kena la masak pulak...masak biase-2 je..tolong mak kat dapur..sambil masak tu sempat lagi text ngan my boyfie...tu la sebab kene potpet-2nye..hEhE...camtu perjalanan hidup tiey tiap-2 hari..korang mesti best kan??leyh kuar lepak-2..hmm..tiey nanti dah cukup umur baru boley wat sume tu..:( ..skunk dalam jagaan ibu bapa lagi..nak jumpa boyfie pun takleh lagi..kitorang just can see each other bila webcam je..:(..sedih jugak la..tapi memang dah janji camtu..xboley jumpa sebelum habis sekolah..sebab takut ganggu pelajaran tiey..:)..nak study leklok dulu baru leyh feeling lebih-2..skunk ase cam nak wat pembetulan for exam hari tu la...okep!dats all..hope dat this day can be a nice day for me and allz..peace!:D

Sunday, 27 November 2011

Takut lau umo bertambah??

Thats true :D
hyeeep allz!okep!skunk tiey nak cakap sal isu takut umo or ngan kata lainnye takutla nak jadi tue..hEhE..korang tak ase camtu ke?hmmm...tiey alwayz takut lau pikir tang ni...nak tau tak nape??okep... Tiey   ase takut sebab lau umo tiey bertambah taun depan kene hadapi exam yang penting sangat..sekali je lam hidup..iaitu SPM!!haddoi!memang kelam kabut ar lau pikir sal tu..study pun tak mantop agi skunk ni...hUhU..:( ..alangkah bestnye lau takde ape2 exam lam dunia ni..just makan ngan tido je keje die..hEhE..apela..lau takde exam takde la orang yang bijak lam dunia ni..hUhU..ase dengki sangat kat abg-2 ngn kaka-2 yang da abes SPM tu..tambah-2 yang da kawin..heeee..:Ddorang da tak payah pikir sal study..tapi bila dipikir-2 dorang pun kene hadapi exam cam kita jugak sebelum jadi camtu..so??tak jadi la nak dengki..hUhU...sebab ke2 takut lau umo bertambah ialah takut la jadi tue..pastu berkedut..time tu mesti da xcantek da..:(..cucu pun entah-2 tak suke tengok kita..lau ade suami yang setia takpe la jugak..tapi lau dibuatnyer dapat suami gatal dan miang mesti cari wife baru..eeeeeee.....hope dat tiey dapat suami yang misali and bertanggungjwab..hIhIhI...gatal tol..da pikir sal suami..SPM pun tak ambik agi..skunk ni da tak tao ape yan tiey tengah melalot ni better stop daripada lebih parah nanti..hEhe..okep..bubyee!

Starting writing

hyeee allz...for person yg sesudi jenguk blog ni thanks yup..this blog just to isi masa lapang in my home and to luah my feeling or ngan kata lainnye "my blog is my diary":D..boring sesangat skunk ni..:( tambah-2 agi skunk kan school holiday..but my family tak p ane-2 punn..sebok ngan keje dorang..hmmm..pelik gak aty ni tetibe je ase nak tulis blog..ngeee :D...:)dats all....