Wednesday, 28 March 2012

Sedihhhhhhhhhhhh

hye.....hati tadi lega sgt2 bile dah siap sume homework....tapi tibe2 je rase sedih dan bersalah bile ingat ape yg sy buat..hurmm..nangis...mesti hati awk sakit sgt..sy sayang awk sgt..rase dah memang taknak clash ngn awk..nak bersame ngn awk je..sal ex tu maybe sebab lame ngn die tu yg tinggal kesan..tapi pomise akan lupekan die..sedih sgt bile awk dingin ngn sy..text pun asyik jawab tak tau je...awk sy btl2 dah syg awk sgttt..please....taknak hubungan kite camni..nak hepy cam selalu..tak pernah pun camni selama kite kenal..still nangis..entahla awk boleh maafkan sy ke tak..sayunye hati ni..tak tau nak cakap kat sape..taknak putusssss ngn awkkkkkk..tolongla faham............................ :'( :'(
untuk awakkk...........yg plgggg sy sayannggggg.:'(

No comments:

Post a Comment