Tuesday, 27 December 2011

hyeppp!!!lame tol tak update..hmm..lagipun malu nak bukak blog ni..huhuhu..sume nampak kan ketidakjadian blog ini??:-D..mule-2 masuk pun dah nampak..perasan tak button welcome and click here tu tak jadi..huhu..sedih lar..nak set balik pun ase tak bape rajin..huhuhu..lagipun line skunk lembap sangat!2 3hari ni asyik takut je..sebab asyik mimpi bende yg menakutkan..jarang sgt mimpi yg menghepykan..:-( malas lar nak cite kat sini..tak best dengar..btw,my boyfie cakap die dah bace blog and die cakap die suke sangat..:-)..hepy sangat bile die cakap camtu...okep!!azam baru tiey taun ni..firsly!taknak tinggal solat...2!nak study betol-2 and terkuat yg tiey mampu for SPM nanti..urmm..3..nak dapat 9A...huhuhu..nak 9A...nak banggakan ma ngan abah..tolongla,nak sangat 9A tu...yerrr..janji nak study betol-2..bagi k 9A tu??hukhukhuk..and yg terakhir nanti kalau duit cukup nak beli camera..:-)hope sangat sume azam ni tercapai..amin...dats all for today....bubye!!!

2 comments: