Saturday, 3 December 2011

I like and hate today!!

hyeee!hari ni macam-2 perasaan ade lam hati ni...urmm...firstly,hepy sesangat sebab hari ni cukup la sebulan hubungan tiey ngan boyfie..:))hUhUhU..bestla..tak sangka ade orang boleyh tahan ngan perangai tiey yang kuat majuk ni..hEhEhE..tiey sedar,,tiey memang terkenal ngan perangai kuat majuk..tersilap cakap sikit je dah terasa..sayo banggo ngan perangai tu..hak..hak..hak..entahlah..memang takleh nak ubah dah..dah sebati dah..manja ke camtu??hUhU..entahlah...i donno la..tapi kadang-2 tiey ade la pendam time tiey terasa tapi malu nak cakap sebab bende tu remeh sangat..:D tapi effect die sakit sangat-2 tau..sampai nangis..hmmm..

      okep!hari ni bersamaan 3 Disember 2011 fon tiey rosak...pagi tadi baru je nak text ngan boyfie,nak feeling-2 sikit..tapi tengok-2 dah rosak..tak boleyh nak tekan..lau orang col pun takleh nak jawab..perasaan masa tu..Fuhhh!!menyirap darah..ase nak lempar je..dah banyak kali dah fon tu jadi mangse bile kemarahan tiey..sebab tu yang jadi rosak tu..hEhE..my fault jugak..hUhU..skunk baru nak nyesal..rindu sangat kat my syg..:( ase nak nangis je..hmmm..dah la tadi tiey try format fon..sampai terdelete gambar dia..:( sabar aje la..walau ape pun..bile dah tenang ni..tiey sedar,sume tu hanye ujian kecil untuk tiey je..kene banyak sabar..lau marah-2 pun takde gune jugak..tak hidup balik jugak fon tu..okep!senyum..:)

    Tapi yang bestnyer hari ni..mak macam ambik berat je sal tiey..die sampai teman tiey makan sebab nak tiey makan banyak sikit..die cakap tiey dah kurus sangat skunk..tiey bukannye sengaje taknak makan,,tapi tak lalu tengok nasik..hari ni baru ok bile tengok die bersungguh-2 nak tiey makan..:D terharu sangat...SAYANG MA SANGAT...letih dah taip karangan ni..hEhE..dats all from me today..bubyee!!

No comments:

Post a Comment