Sunday, 27 November 2011

Takut lau umo bertambah??

Thats true :D
hyeeep allz!okep!skunk tiey nak cakap sal isu takut umo or ngan kata lainnye takutla nak jadi tue..hEhE..korang tak ase camtu ke?hmmm...tiey alwayz takut lau pikir tang ni...nak tau tak nape??okep... Tiey   ase takut sebab lau umo tiey bertambah taun depan kene hadapi exam yang penting sangat..sekali je lam hidup..iaitu SPM!!haddoi!memang kelam kabut ar lau pikir sal tu..study pun tak mantop agi skunk ni...hUhU..:( ..alangkah bestnye lau takde ape2 exam lam dunia ni..just makan ngan tido je keje die..hEhE..apela..lau takde exam takde la orang yang bijak lam dunia ni..hUhU..ase dengki sangat kat abg-2 ngn kaka-2 yang da abes SPM tu..tambah-2 yang da kawin..heeee..:Ddorang da tak payah pikir sal study..tapi bila dipikir-2 dorang pun kene hadapi exam cam kita jugak sebelum jadi camtu..so??tak jadi la nak dengki..hUhU...sebab ke2 takut lau umo bertambah ialah takut la jadi tue..pastu berkedut..time tu mesti da xcantek da..:(..cucu pun entah-2 tak suke tengok kita..lau ade suami yang setia takpe la jugak..tapi lau dibuatnyer dapat suami gatal dan miang mesti cari wife baru..eeeeeee.....hope dat tiey dapat suami yang misali and bertanggungjwab..hIhIhI...gatal tol..da pikir sal suami..SPM pun tak ambik agi..skunk ni da tak tao ape yan tiey tengah melalot ni better stop daripada lebih parah nanti..hEhe..okep..bubyee!

No comments:

Post a Comment