Monday, 28 November 2011

My life in every morning!

hyee!salam 1malaysia from me..:D..mood hari ni kurang okey sebab tak cukup tido!!eee..geram sesangat kat sesape yg call tadi...dah la tiey tak kenal pun dia...asyik call pastu text2x..hmmm..saje la tu kan nak kacau orang tido..sampai sakit kepale ni,,,haddoi!bukannya tiey ni sombong tapi dia tu entah pape call pastu duk diam..tiey bila dah dia buat camtu sekali jadi malas dah nak layan lain kali...sumpah tiey benci mamat or minah tu...bangun-2 pulak mak pulak wat hal..potpet-2..haddoi!sebagai anak yang bertauliah terpaksa la tahan telinga...hEhE..hmm..
     Tiap-2 hari time cuti tiey bangun kol 1..best tol tido..tapi hari ni terpaksa bangun awal sebab mamat or minah tak paham bahasa melayu tu...asyik call je..lau boyfie tiey yang call takpe ugak..hEhE..yela..ada la faedah jugak...hUhU...lepas mandi tadi kena la masak pulak...masak biase-2 je..tolong mak kat dapur..sambil masak tu sempat lagi text ngan my boyfie...tu la sebab kene potpet-2nye..hEhE...camtu perjalanan hidup tiey tiap-2 hari..korang mesti best kan??leyh kuar lepak-2..hmm..tiey nanti dah cukup umur baru boley wat sume tu..:( ..skunk dalam jagaan ibu bapa lagi..nak jumpa boyfie pun takleh lagi..kitorang just can see each other bila webcam je..:(..sedih jugak la..tapi memang dah janji camtu..xboley jumpa sebelum habis sekolah..sebab takut ganggu pelajaran tiey..:)..nak study leklok dulu baru leyh feeling lebih-2..skunk ase cam nak wat pembetulan for exam hari tu la...okep!dats all..hope dat this day can be a nice day for me and allz..peace!:D

No comments:

Post a Comment