Tuesday, 29 November 2011

My sweEt sugar lOvE story

Hyeeppss!!hari ni best..bub leyh makan nasi lemak yg mak buat..lame dah mak takbuat masakan tu..tapi hari ni pedas angat la..hEhE..tapi hari taknak cite sal nasi lemak,nak cite sal my boyfie..:) now tiey sedang happy wif him..hUhU..bahagia la couple ngan dia...dats one things yg tiey suke tengok from fizikal dia ialah dia punya mata..aduyaiii..lau tengok mata dia ase cam nak senyum je..tenang je..cantik sangat mata dia..like her eyes so much!lau boleyh nak ambik mata dia pastu tukar ngan tiey..:D..tapi tak best pulak asyik kene tengok cermin je bile nak tengok mata..takpe la..kasi mata tu kat dia je la..hUhUhU..lau boleyh main mata ngan dia memang best la..mata dia tu cam memahami pompuan,lembut je pandangan mata dia tu..time layu best sangat tengok..aihh!asyik hurai sal mata je..okey,kita beralih ke tempat lain iaitu hidung..hEhE..hidung dia mancung sangat au..:D entah la camne perasaan dia lau bace post ni nanti..mesti perasan..:P!
       
        Bagi tiey dia tu baik sangat..tak pernah pun kasar ngan tiey..tak pernah wat tiey nangis la..kecuali lam mimpi..hUhUhU...pertama kali tiey tengok dia mase form 1,time tu dia form 5....time tu tengok aje lah sebab takde perasaan pape..kan kecik lagi mase tu..taktau lagi ape maknenye CINTA..:)...sekali tu je la tiey nampak dia kat sekolah sampai la tiey masuk form 4..Oneday dia datang sekolah for practical..selalu jugak la tengok dia kat pusat akses sekolah..tapi yang sedihnyer dia tak perasan pun tiey..:( tapi tak kesah la..sebab student kan ramai,tak mustahil la dia tak nampak tiey..(pujuk diri sendiri:D)just tutup la cite tu..sakit hati.hEhE..

Auww!Sweetnyerr..<3
       Dia is my friend`s brother..best jugak la bila kita dapat kenal adik dia..sebab boleyh siasat sikit aktiviti dia kat umah..dia suke sangat tengok movie..download kat tenet pastu tengok2X..tu la keje dia time takde keje..kadang-2 sampai balas text tiey pun cam lain je..lambat-2 la..pastu orang tanye lain,lain yang dijawabnyer..hUhU..sabar je lah..dah tu hobi dia..biase la laki kan..suke tengok cite aksi..tiey suke yang ROMANTIK punyer..:D tapi dia penah la cakap lau ngan tiey dia suke tengok yang romantik or jiwang la..hUhUhU..tak sabar nak tengok movie ngan dia nanti..nak tengok camne riaksi dia bila tengok tiey nangis sebab cite romantik tu..hEhE..mesti sweet sangat time tu..<3 ahakss...hmm...


Camni la muke and gaya kitorang time webcam..:D cute kan??..hEhEhE..
       :Dtersengeh sorang-2 bile teringat time webcam ngan dia..eclas sangat senyuman dia untuk tiey..yang bestnyer time dia cakap nak cubit..dia gosok-2 skrin tu cam tiey dok depan dia..:D ..biase la..orang tengah bercinta suke wat bende pelik-2..hUhUhU..tapi sweet..ngee..ngeee...:) tiey suke sangat bile tengok bende kale pink ngan biru..nampak cam sweet je..tambah-2 lau tulisan..cantik sangat lau background dia kale pink and tulisan dia kale biru..nampak cute la..ase cam kitorang ni saling melengkapi pulak sebab tiey suke kale pink and dia suke kale biru..lau boleyh nak je tiey beli bear kale pink ngan biru..pink bagi kat dia and tiey simpan yang kale biru..:D tapi takut dia tak layan je bende camtu..lagi sweet lau dia yang bagi..hUhUhU..


I`m all your to0 sayang (:
       Skunk ni tiey dah ase sayang sangat-2 kat dia tau..lau tak text ase rindu je..<3 him so much..suke sangat bile dia cakap dia suke perangai tiey yang manje..:))tiey pun bertambah manje la bile my sayang cakap camtu..hUhUhU...hope dat cinta tiey yang ni kekal sampai bile-2..lau tiey lepaskan dia memang rugi la..sebab susah dah nak cari laki cam dia.."Satu dalam seribu"ngeeee...:D you allz can see his picture in this blog..okep!dats all!*Love Taufik so much* bubye!

  

No comments:

Post a Comment